Avgangsutstilling 2022, logo

Linda Therese Aandalen

Grafisk designer

Linda

Hei, Linda heter jeg, jeg er 39 år og kommer fra Gjøvik. Så lenge jeg kan huske har jeg hatt interesse for tegning og andre kreative sysler. Etter en del år i arbeidslivet, fant jeg endelig min plass gjennom studiet i grafisk design. Studiet har vært spennende og lærerikt, og et ypperlig valg for en som setter pris på estetikk og brukskvalitet, og for øvrig liker å ha orden i sakene.Gjennom disse tre årene har jeg likt særlig godt å jobbe medemner som visuell identitet, redaksjonell design og typografi.

Bokserie – Redaksjonell design 2

Bokserie – Redaksjonell design 2

Redesign av bokserie.

Et spennende prosjekt i redaksjonell design, der jeg har valgt trilogien Byens sporav Lars Saabye Christensen. Jeg har tatt utgangspunkt i den bokstavelige betydningen av tittelen, hvor jeg har abstrahert utsnitt av historiske kart over området karakterene bor i, og brukt dette som et dekorativt element på siden. Bøkene har hvert sitt utsnitt og egen farge for å skille de fra hverandre, og jeg viser her bind 1 fra serien.

Iams – Emballasjedesign

Iams – Emballasjedesign

Redesign av emballasje til produktserie.

Kattefôr har et stort forbedringspotensial når det kommer til design. Mye er likt utseendemessig, det er lite som skiller seg ut i produkthyllene. I tillegg er det generelt mye informasjon på forpakningene. Siden jeg er katteeier selv, ønsket jeg meg et produkt med et renere og mer minimalistisk design. Videre har jeg hatt fokus på å rydde opp i informasjonen og fremheve det viktigste. Produktserien jeg har redesignet består av fire ulike forpakninger, her vises 1,4 kg sekker.

Drømmeprosjektet – Emneoverbyggende prosjekt

Drømmeprosjektet – Emneoverbyggende prosjekt

Drømmeprosjektet.

En oppgave som vi ikke har hatt, men som har vært en gjenganger hos tidligere kull, er design av platecover. Som musikkinteressert valgte jeg derfor å gjøre dette til mitt drømmeprosjekt i emneoverbyggende design. I oppgaven, som jeg utformet selv, valgte jeg da å designe ny grafisk profil, som ble implementert på ulike kontaktflater. I tillegg designet jeg fire platecover med tilhørende plakater, der et av platecoverne vises her.